Cesivo Agricultura
Str. Calea Dunarii Nr. 14, Craiova, Dolj
+4 0756 015 022 | +4 0251 426 033
Luni-Vineri: 09:00-17:00

CESIVO Agricultura

CESIVO Agricultură, dealer de masini si utilaje agricole, este un departament separat in cadrul CESIVO SRL, inca din anul 2015, care vine în sprijinul fermierilor din zona Olteniei cu o gamă variată de mașini și utilaje agricole noi, piese de schimb, service, consultanță tehnică în alegerea și configurarea utilajelor, dar și consultanță pentru obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea utilajelor.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra printr-o echipa tanara, dinamica, dornica sa gaseasca solutiile cele mai favorabile afacerii dumneavoastra. Cu sprijinul partenerilor nostri, comercializam utilaje agricole intr-o gama foarte variata, potrivite atat pentru prelucrarea soluluii, cat si pentru infiintarea culturilor si intretinerea acestora, sau recoltarea si transportul produselor agricole.

Contact

sola-foto11_b

Parteneri CESIVO Agricultura

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6

DE CE NOI?

Incredere
Produsele oferite clientilor nostri, seriozitatea echipei de vanzari, profesionalismul echipei de service, si flexibilitatea oamenilor cu care lucram, fac din CESIVO Agricultura un partener de incredere.
Experienta
Reprezentantii nostri de vanzari au o experienta vasta in acest domeniu, putandu-va oferi produse adaptate nevoilor dvs. Montajul utilajelor si punerea lor in functiune va fi realizat de o echipa de profesionisti.
Calitate
Oferim produse ale unor branduri recunoscute la nivel national si mondial, servicii de calitate, consultanta tehnica si de specialitate, ceea ce ii determina pe clientii nostri sa nu se limiteze la incheierea unui singur contract cu firma noastra.
Inovatie
Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin comercializarea produselor din branduri diferite, dar care pot fi cuplate in pachete cat mai avantajoase pentru dvs, din punct de vedere financiar.
Diversitate a ofertei
CESIVO Agricultura isi propune sa ofere clientilor sai produse si servicii de inalta calitate. Pentru aceasta, va punem la dispozitie o gama larga de masini si utilaje agricole, piese de schimb, service garantie si post-garantie.
Performanta
Rezultatele echipei de vanzari, demonstrate prin castigarea unei cote de piata importante in domeniul vanzarii de utilaje si masini agricole in zona Olteniei, ne motiveaza sa urmam si pe viitor acelasi trend.
MENIU
CAUTA AICI Δ