Cesivo Agricultura
𝗗𝗘 𝟳𝟬, în 𝗖𝗢𝗦𝗢𝗩𝗘𝗡𝗜, 𝗡𝗥.𝟰𝟱 (intrarea în Coșoveni, lângă Fabrica de furaje) Dolj
+4 0756 015 022 | +4 0251 426 033
Luni-Vineri: 09:00-17:00

CESIVO Agricultura

CESIVO Agricultură, dealer de masini si utilaje agricole, este un departament separat in cadrul CESIVO SRL, inca din anul 2015, care vine în sprijinul fermierilor din zona Olteniei cu o gamă variată de mașini și utilaje agricole noi, piese de schimb, service, consultanță tehnică în alegerea și configurarea utilajelor, dar și consultanță pentru obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea utilajelor.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra printr-o echipa tanara, dinamica, dornica sa gaseasca solutiile cele mai favorabile afacerii dumneavoastra. Cu sprijinul partenerilor nostri, comercializam utilaje agricole intr-o gama foarte variata, potrivite atat pentru prelucrarea soluluii, cat si pentru infiintarea culturilor si intretinerea acestora, sau recoltarea si transportul produselor agricole.

Contact

sola-foto11_b

Anunt Decizie etapa de incadrare SC CESIVO UTILAJE AGRICOLE S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul : " Construire showroom, depozit piese utilaje agricole, atelier reparatii utilaje agricole, amenajare platforma betonata, amplasare put forat, bazin etans vidanjabil si imprejmuire teren", propus a fi amplasat in comuna Cosoveni, str. Principala, nr. 45, jud. Dolj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, din Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, si la sediul SC CESIVO UTILAJE AGRICOLE S.R.L., din Municipiul Craiova, str. Calea Dunarii, nr. 14, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00 - 16,00 si vineri intre orele 8,00-14,00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj, str. Petru Rares, nr. 1.

Parteneri CESIVO Agricultura

 

tecnomais

pasto

nardi

madara

metalagro

bargam

falc

eurospand

dimensiune sigle site cesivo

 

logo-farmet

 

 

Client 4
Client 5
 
Client 1
Client 2
 Client 5
 
 
 ovlac

DE CE NOI?

Incredere
Produsele oferite clientilor nostri, seriozitatea echipei de vanzari, profesionalismul echipei de service, si flexibilitatea oamenilor cu care lucram, fac din CESIVO Agricultura un partener de incredere.
Experienta
Reprezentantii nostri de vanzari au o experienta vasta in acest domeniu, putandu-va oferi produse adaptate nevoilor dvs. Montajul utilajelor si punerea lor in functiune va fi realizat de o echipa de profesionisti.
Calitate
Oferim produse ale unor branduri recunoscute la nivel national si mondial, servicii de calitate, consultanta tehnica si de specialitate, ceea ce ii determina pe clientii nostri sa nu se limiteze la incheierea unui singur contract cu firma noastra.
Inovatie
Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin comercializarea produselor din branduri diferite, dar care pot fi cuplate in pachete cat mai avantajoase pentru dvs, din punct de vedere financiar.
Diversitate a ofertei
CESIVO Agricultura isi propune sa ofere clientilor sai produse si servicii de inalta calitate. Pentru aceasta, va punem la dispozitie o gama larga de masini si utilaje agricole, piese de schimb, service garantie si post-garantie.
Performanta
Rezultatele echipei de vanzari, demonstrate prin castigarea unei cote de piata importante in domeniul vanzarii de utilaje si masini agricole in zona Olteniei, ne motiveaza sa urmam si pe viitor acelasi trend.
MENIU
CAUTA AICI Δ